Në një dhomë të mbushur me erën e gjalpit dhe brumrave të pjekur, një tortë në formën e një platforme zhytjeje u shpall të martën si më e mira e Parisit.

Një panel prej shtatë gjyqtarësh, duke përfshirë kuzhinierë pastiçerie, përfaqësues të industrisë dhe qytetarë të zakonshëm dhe të udhëhequr nga pastiçeri legjendar francez Pierre Hermé zgjodhën mes tortave në forma të ndryshme.

Me emrin “The Diving Opéra”, fituesi i Çmimit të Madh të këtij viti u krijua nga pastiçeri Raamin Samiyi.
Copyright © Gazeta “Si”
Të gjitha të drejtat e këtij materiali janë pronë ekskluzive dhe e patjetërsueshme e Gazetës “Si”, sipas Ligjit Nr.35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”. Ndalohet kategorikisht kopjimi, publikimi, shpërndarja, tjetërsimi etj, pa autorizimin e Gazetës “Si”, në të kundërt çdo shkelës do mbajë përgjegjësi sipas nenit 179 të Ligjit 35/2016.