Drejtësia

Dy vëllezërve në Fier u sekuestrohen pasuri me vlerë 2.5 mln euro, dyshohet se vjen nga trafiku i drogës

Gazeta Si - Prokuroria e Fierit ka sekuestruar pasuri me vlerë 2.5 milionë Euro. Bëhet fjalë për njësi shërbime, banesa, truall, makina, disa biznese dhe 6 llogari bankare.

Ato u përkasin në mënyrë të drejtpërdrejtë ose të tërthortë, dy vëllezërve me iniciale J.H dhe G.H. Prokuroria dyshon se këto pasuri janë vënë nga veprimtari kriminale nga ana e dy vëllezërve.

 1. Pasuri të llojit “njësi shërbimi”, me sipërfaqe 375.4 m², me vendodhje në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 2. Pasuri të llojit “bodrum garazhde” me sipërfaqe 198.5m2 në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 3. Pasuri të llojit “bodrum garazhd” me sipërfaqe 113mnë lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 4. Njësi tregtare “Magazinë” me sipërfaqe 1200 m2, në rrugën interurbane kryesore “Fier-Lushnje”;
 5. Pasuri e llojit “Papafingo”, me sipërfaqe totale 399.6 m², në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu”, Fier;
 6. Pasuri e llojit “Apartament”, me sipërfaqe totale 56.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 7. Pasuri e llojit “Apartament”, me sipërfaqe totale 102 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 8. Pasuri e llojit “Apartament”, 73.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 9. Pasuri e llojit “Apartament”, 103.8 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 10. Pasuri e llojit “Apartament”, 73.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 11. Pasuri e llojit “Apartament”, 102 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu”, Fier;
 12. Pasuri e llojit “Apartament”, 100.4 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 13. Pasuri e llojit “Apartament”, 78.7 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 14. Pasuri e llojit “Apartament”, 100.4 m, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;
 15. Pasuri e llojit “Tokë Truall”, 1500 m2, km 12, rruga interurbane kryesore “Fier-Lushnje”;
 16. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1920m2, në Lushnje;
 17. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe  1998 m2 në Lushnje.
 18. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 607 m2, në Lushnje;
 19. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 893 m2, në Lushnje;
 20. Pasuria e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 935 m2, në Lushnje;
 21. Pasuria e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1063 m2, në Lushnje;
 22. Pasuri lloji “Ullishte”, me sipërfaqe 3300 m2, në Kolonjë, Lushnje;
 23. Pasuri e luajtshme automjet “Mercedes-Benz” ML, model AMG, viti prodhimi 2011;
 24. Pasuri e luajtshëme automjet “Hyndai Avante”, viti prodhimi 2016;
 25. Pasuri e luajtëshme automjet “Hyndai Tucson”, viti prodhimi 2021;
 26. Subjektit tregëtar PF, me emër “Xh. H.”.
 27. Subjekt tregëtar PF,me emër “A.H.”, me objekt të veprimtarisë: “Palestër dhe Qëndër Estetike”.
 28. Subjektit tregtar PF, me objekt të veprimtarisë “Fermë bujqësore”;
 29. Subjektit tregtar “E.F”, me objekt të veprimtarisë: “Palester, hapesire per aktivitete te ndryshme sportive si dhe operacione tregtare me pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe të administroje, të bleje, të shese,...”.
 30.  6 (gjashtë) llogari bankare dhe shumave monetare në këto llogari, në total 97.150 (nëntëdhjetë e shtatë mijë e njëqind e pesëdhjetë mijë) Euro dhe 1,575.142 (njëmilion e pesëqind e shtatëdhjetë e pesë mijë e njëqind e dyzetë e dy) Lekë, në emër të shtetasve A.H., G.H., J.H., B.H. dhe subjektit “E.F.”sh.p.k., pranë dy bankave të nivelit të dytë në Shqipëri.

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë