Vende dhe Udhetime

Kështjellat e mrekullueshme të Uellsit

14:23 - 21 Korrik

Vendi më i mirë kur flasim për kështjella mund t'ju vijë si surprizë. Nuk është Loire i Francës ose Bavaria e Gjermanisë. Epiqendra e vërtetë është Uellsi, i cili përmban më shumë kështjella për…