Mode

Aty ku takohen arti dhe moda

13:10 - 25 Korrik

11 çanta që duken si skulpturë por janë funksionale dhe të cilësuara si më të mirat nga kritikët e modës. Çanta nga Gabriela Hearst Kjo çantë është në një formë harmonike dhe ka ngjyra të…