Muzike

Pas 8 vitesh, Bob Dylan rikthehet me një këngë 17 minutëshe për Kennedy: Kujdesuni per veten

23:02 - 27 Mars

“I përshëndes gjithë fansat e mi për mirënjohjen, mbështetjen dhe besnikërinë ndër vite. Kjo është një këngë e pa treguar që e kemi regjistruar disa kohë më parë dhe që mund të jetë interesante.…

80 vitet e Minës

17:52 - 25 Mars

Anulohet Eurosong 2020

16:24 - 18 Mars