Hyr

Lexo me “Si”

Kadare rrëfen pengun e një dashurie dhe Enver Hoxhën

13:20 - 16 Shkurt

Nga Luljeta Nelallari - “Shkrimtar dhe absolutisht shkrimtar... asgjë tjetër!”, kështu shprehet shkrimtari i madh Ismail Kadare, kur pyetet se çdo të bëhej në të ardhmen në librin e tij “Kohë për rrëfim” në…

Përpara ligjit

12:21 - 14 Korrik

Tregtia e majmunëve

13:04 - 22 Qershor

Alisa, në agim

12:19 - 21 Qershor