Muzike

23 këngët më të mira të vitit 2019… deri tani

Ky vit ka qënë edhe një vit më i suksesshëm në muzikë, që nga rritja e Lil Nas X me këngën e cila u kthye në hit “Old Town Road”, deri tek efekti i Billie Eilish dhe plot hite të tjera që u cilësuan si këngët më të mira.

Me kaq shumë këngë të bukura që publikohen çdo ditë, është e vështirë të vendosësh cilat janë më të mirat, ndaj editorët e ‘Vogue’ kanë bërë një listë me këngët e tyre të preferuara deri tani.

Mund ta shihni listën më poshtë dhe ndoshta do të bini dakord me ta.

Mark Ronson ft. Yebba - Don't Leave Me Lonely

https://youtu.be/FQT1gVMUmdw

Ava Max - Torn

https://youtu.be/wBmWvvTV0P4

Billie Eilish - Bad Guy

https://youtu.be/DyDfgMOUjCI

Nilufer Yanya - Heavyweight Champion of the Year

https://youtu.be/VxM16hsmOng

Alex G - SugarHouse

https://youtu.be/RhrgpJ0n8ms

Purple Mountains - Nights That Won't Happen

https://youtu.be/XxJzN0asbqg

100 Gecs - Money Machine

https://youtu.be/z97qLNXeAMQ

Jai Paul - He

https://youtu.be/f5DSbyl7WYs

Mannequin Pussy - Drunk II

https://youtu.be/IZ0Xjl5KusI

Angel Olsen - Chance

https://youtu.be/zY4x1MDWWi8

Lana Del Rey - Norman Fucking Rockwell

https://youtu.be/wPt0dGg4BKA

Caroline Polachek - So Hot You're Hurting My Feelings

https://youtu.be/sn3cHUtNZKo

Twin Shadow - Truly

https://youtu.be/Uwc2PibGfQE

Courtney Barnett - Keep On

https://youtu.be/UvuaUSxkF6A

Ariana Grande - 7 rings

https://youtu.be/QYh6mYIJG2Y

Sir Babygirl - Flirting with Her

https://youtu.be/7ukIQd4bBxI

Robin - Beach 2k20 (Yaeji Remix)

https://youtu.be/946DNXGvxRc

Jamila Woods - Basquiat

https://youtu.be/XezEKGO7Tys

Rosalia - Aute Cuture

https://youtu.be/CLFUhty8EF4

Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road

https://youtu.be/w2Ov5jzm3j8

Normani - Motivation

https://youtu.be/FKXSh14svlQ

Sharon Van Etten - Seventeen

https://youtu.be/j7sTHoeH0eA

Jonas Brothers - Sucker

https://youtu.be/CnAmeh0-E-U

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë