Hyr

Menaxhim

Drafti i ri i qeverisë/ Jepen me përshpejtim lejet e ndërtimit për investitorët strategjikë dhe ato në bregdet

14:56 - 1 Dhjetor

Nga Gazeta ‘SI’ - Një draft i ri ka mbërritur për konsultim publik, me ndryshime në ligjin e planifikimit të territorit, propozuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë. Një nga ndryshimet që propozohet aty…