Gjergj Leka: Ne, që të nesërmen e lamë në dorë të Zotit

Ka ndryshime brezash në çdo vend të botës, thotë Gjergj Leka, por ndryshimet në Shqipëri, shtyrë nga specifika e zhvillimeve politike, shoqërore dhe ekonomike, kantautori i sheh se e kanë, zbehur, deri në shuarje shpresën. “Siç e them edhe tek kënga ime “Ne gëlltitëm me djersën, edhe pikat e lotit. U rritëm me gardhet me … Vazhdoni me leximin e Gjergj Leka: Ne, që të nesërmen e lamë në dorë të Zotit