Hyr

"Beteja" për çdo bashki

Rezultatet e kandidatëve

Si është shpërndarë vota

Rezultatet paraprake të partive në rang vendi (%)

Qendra votimi të numëruara

5212/5213

PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË PS
786957 Vota
PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË PD
36867 Vota
PARTIA AGRARE AMBJENTALISTE E SHQIPËRISË PAA
0 Vota
PARTIA “ALEANCA PROGRESISTE L.ZH.K” LZHK
0 Vota
PARTIA DREJTËSI, INTEGRIM DHE UNITET PDIU
2104 Vota
KOALICIONI “BASHKË FITOJMË” KBF
501677 Vota
PARTIA REPUBLIKANE SHQIPTARE BD
0 Vota
PARTIA SOCIALDEMOKRATE PSD
0 Vota
PARTIA “NISMA THURJE” THURJE
0 Vota
LËVIZJA BASHKË LB
13832 Vota

Cila është mazhoranca

REZULTATET E PARTIVE POLITIKE NË RANG VENDI

PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË PS
786957 Vota
KOALICIONI “BASHKË FITOJMË” KBF
501677 Vota
PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË PD
36867 Vota
PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË PS
Vota
KOALICIONI “BASHKË FITOJMË” KBF
Vota
PARTIA DEMOKRATIKE E SHQIPËRISË PD
Vota