Editorial

Morali fals i një shoqërie të kalbur: Nga Tirja, gjyqtarja, mjeku te blerja e votës

Një muaj më parë një sanitare u arrestua se kishte zhvatur deri në 700 mijë lekë një vajzë që kërkonte kujdes për nënë e saj në një nga spitalet Covid. Një javë më parë, një gjyqtare ra në rrjetën e Spak për lirimin e disa të dënuarve në këmbim të pagesave. Në të dy rastet shoqëria reagoi fort duke dënuar moralisht përpara se ligji t’i dënojë penalisht këto dy personazhe. Të gjithë rendën të hedhin gurë mbi to, si në botën reale dhe atë virtuale, në një garë se kush gjuante i pari dhe se kush gjuante më shumë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Lajme të lidhura


Më Shumë