Teknologji dhe Inovacion

“Airbag” për celularë

12:28 - 1 Korrik

I përket atyre personave që e quajnë veten pa fat për produktet teknologjike sepse pavarësisht kujdesit të treguar ndaj tyre, përherë do të ndodhë një incident? Projekti ka fituar çmimin Mechatronics 2018. Bëhet fjalë…