Teknologji dhe Inovacion

‘Ar i lëngshëm’, studentët krijojnë tullën e parë prej urinës së njerëzve

11:50 - 26 Tetor

Studentët në Afrikën e Jugut kanë krijuar tullën e parë në botë të përbërë nga urina humane. Tulla bio është prodhuar nga studentët e Cape Town, të cilët mblodhën urinën prej meshkujve të universitetit…