Foto Galeri

Votohet buxhetit faktik e Korporata e Investimeve, Ruçi shpëton Rudina Hajdarin

Kryeparlamentari Gramoz Ruçi doli kundër propozimit të...

Tregu i vaksinave është në një “kuti të zezë”

Në tregun e madh të Bashkimit Europian,...

Foto Galeri

Francezja e ëmbëlsirave në Tiranë, e hidhur për negociatat

Sabina Veizaj - Ajo është francezja më...

Kadare shpallet fitues i “Nobelit Amerikan” për 2020

Si pasardhës letrar i George Orwell dhe...

Foto Galeri

Shqiptarët po aq të uritur sa 19 vjet më parë

Shqipëria bën ende pjesë tek vendet...