-----


About: gazetasiadmin

Website
Profile
Irena Beqiraj, është diplomuar në Financë dhe mban mban titullin ndërkombëtar CFA (Charter Financial Analist). Gjatë periudhës 2014-2017 ka sherbyer në disa pozicione drejtuese në sektorin publik si Zëvendës-Ministre e Financave, Drejtore e Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave, si dhe Këshillitare e Kryeministrit. Gajtë karrierës së saj ka dhënë një kontribut të rëndësishëm si pedagoge dhe konsulente e disa institucioneve financare kombëtare dhe ndërkombëtare.

Posts by gazetasiadmin:

Rend dhe Ligj

Pandemia nuk i ndal klandestinët-Agjenci nga Athina organizojnë trafikun

Ende vritesh për virgjërinë, pas një muaji martesë dhëndri kujtohet: Nuk ishte e virgjër

"Për një drogaxhi denoncon oficerin e antidrogës". Cila është çështja që u mbyll nga policia?

Vritet biznesmeni i ndërtimit në Himarë. Autori: I kam dhënë tokën, s'më ka dhënë lekët

“E treta e vërteta”, Meta çon në KED 10 emra për një post në Kushtetuese

Ka ndodhur

Shqiponja (thuajse) e bllokuar, policia: Përdorni rrugën e Ndroqit dhe të Elbasanit për të hyrë në Tiranë

Mbajtja e maskës në rrugë, gjobiten 701 qytetarë në të gjithë vendin

Rama: Mbani maskat që të shmangim një mbyllje të dytë

Mbyllet për dy javë Kopshti 31 në Tiranë

Lotaria Amerikane, Ambasada e SHBA: Ja çfarë fotoje duhet të përdorni