Zef Zorba: Il traduttore-traditore dhe një trini poetësh

“Omne Trium perfectum!”,  thotë shprehja latine, që e sheh përsosmërinë në gjithë ç’vjen në trini. Ashtu siç i ka parë edhe poeti Zef Zorba tre hermetikët e mëdhenj italianë, të cilëve u  shqipëroi poezi dhe bashkë me to edhe shënime mbi jetët, veprën dhe tiparet dalluese të secilit. “Por ai është këmba  e katërt e … Vazhdoni me leximin e Zef Zorba: Il traduttore-traditore dhe një trini poetësh